Elinstallation

 


Sollie Elkonstruktion AB är din pålitliga partner inom elbranschen med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi är dedikerade till att utföra alla typer av elinstallationer och service för både privatpersoner och företag, oavsett om det rör sig om nybyggnation, renovering, ombyggnation eller underhåll.

Vi står för kvalitet, säkerhet och miljömedvetenhet i varje projekt och anpassar oss efter våra kunders unika behov och önskemål. Vårt mål är att skapa el-lösningar som inte bara är funktionella och säkra utan även estetiskt tilltalande och kostnadseffektiva.

Sollie Elkonstruktion AB har en beprövad erfarenhet inom elinstallationer för villor, lägenheter, ROT-jobb i badrum och kök, elljusspår, betongindustri och lantbruk. Vi strävar efter att överträffa förväntningarna och lägger fokus på att skapa energieffektiva lösningar för att minimera driftskostnader och maximera boendekomforten.

Vår service inkluderar allt från grundläggande elinstallationer till avancerade tekniska lösningar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert eller rådgivning. Med Sollie Elkonstruktion AB får du en pålitlig och kompetent partner som levererar el-lösningar med högsta standard och professionalism.

Skicka in din förfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Samarbetspartners

Återförsäljare Av

Tesla Approved Home Charging Partner