Solceller

 

Solceller är ett miljövänligt och ekonomiskt sätt att producera el från solens strålar. Solceller minskar utsläppen av växthusgaser och bidrar till att bekämpa klimatförändringarna. Solceller ger också kunderna möjlighet att spara pengar på sina elräkningar och bli mer självförsörjande på energi. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar varje kunds behov och budget. Vi tar hand om hela processen från planering till installation och underhåll. Vi garanterar hög kvalitet, säkerhet och service. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och rådgivning om hur du kan dra nytta av solenergi.

Vi levererar eran solcells anläggning, både för villor, lantbruk eller markmontage.

Vi projekterar själva och utför installationen tillsammans med våran underentreprenör.

I första hand offererar vi lösning från Tyska IBC Solar som lämnar en marknadens bästa garantier på både solceller och fästmaterial. Men vi är märkes oberoende och kan offerera andra märken på eran förfrågan.

Vi hjälper er bena ut alla frågetecken och ger er en offert på installerad och klar anläggning efter era önskemål!

Tveka inte att höra av er om ni funderar på att installera solceller!

För att få en offert från oss följ länken nedan, så återkopplar vi med en prisuppskattning. Om det känns aktuellt kommer vi ut till er och diskuterar detaljer och kontrollerar era specifika förutsättningar ytterligare. 

Samarbetspartners

Återförsäljare Av

Tesla Approved Home Charging Partner