Våra tjänster

 

Våra tjänster


Sollie Elkonstruktion AB erbjuder skräddarsydda elkonstruktionstjänster av högsta kvalitet för att möta dina unika behov. Vårt erfarna team av elingenjörer och tekniker specialiserar sig på eldesign och levererar anpassade lösningar för industriella anläggningar, kommersiella fastigheter och privata bostäder.

Vi är stolta över att integrera modern teknologi för att skapa energieffektiva och kostnadseffektiva elsystem. En av våra specialområden inkluderar batterilager, där vi skapar pålitliga och hållbara energilagringslösningar. Dessutom erbjuder vi stödtjänster mot svenska kraftnät, vilket innebär att vi kan säkerställa en pålitlig och effektiv anslutning till elnätet.

Sollie Elkonstruktion AB strävar efter att vara en komplett leverantör och erbjuder även expertis inom installation av elbilsladdare. Oavsett om det gäller att stödja hållbara energilösningar, optimera anslutningen till elnätet eller installera laddningsinfrastruktur för elbilar, kan du lita på oss för pålitliga och framtidssäkra lösningar.

Kontakta oss för att diskutera dina projekt och låt Sollie Elkonstruktion AB vara din partner för professionella installationer med fokus på batterilager, elbilsladdare, solceller samt traditionella elinstallationer i hem och offentliga miljöer.


Samarbetspartners

Återförsäljare Av

Tesla Approved Home Charging Partner